Hoveniersbedrijf Martijn Vos

Martijn Vos, dé specialist in tuin onderhoud en tuin verzorging. In de gehele regio Rotterdam onderhoud hij uw tuin. Natuurlijk kan Hoveniersbedrijf Martijn Vos ook uw tuin renovatie en onderhoud verzorgen. Nieuwe tuinen ontwerpen en aanleggen is vanzelfsprekend ook een van de vele diensten die geleverd worden.

Tuinaanleg nieuwbouw

De aanleg van een binnen het ontwerp passende parkeerplaats in deze tuin was een uitdagende opdracht die wij graag hebben aangenomen.

De plaatsing van vaste en losse plantenbakken zorgt hier voor een duidelijke functionele scheiding tussen parkeerplaats en terras.

De bestratingskeuze (welke we gezamenlijk met de klant bij onze leverancier Snoei Tuinmaterialen te Bleiswijk hebben gemaakt) draagt bij aan een optimale indeling van de tuin waarin goed onderscheid kan worden gemaakt tussen de parkeerplaats, de looppaden en het terras.

Een stevige pergola/schommel van hardhout heeft tijdelijk een dubbele functie; als de kinderen geen gebruik meer maken van het schommel gedeelte kan de pergola blijven staan.

  • Parkeerplaats
  • Bakken
  • Pergola/schommel
  • Bestrating
Deel deze pagina met je vrienden